2017-2018 Bahar Yy. Açılan-Açılmayan Ders Listesi

2017-2018 BAHAR YY. AÇILAN-AÇILMAYAN DERS LİSTESİ

2017-2018 Bahar yarıyılı açılan açılmayan ders listesi ekte sunulmuştur.

• SAÜ LEÖY Senato Esasları uyarınca açılan derslerde değişiklik yapılamaz.
  • Bir dersin bir yarıyılda açılabilmesi için o derse doktora ve tezli programlarda en az “üç” öğrencinin, tezsiz programlarda ise en az “on beş” öğrencinin kayıtlı olması gerekir. Bu şartın sağlanmadığı durumlarda EABD/EASD talebi ve EYK kararı ile o ders daha az öğrenci ile de açılabilir
  • 01 Şubat 2018 tarihinde enstitümüz elektronik sayfasında ilan edilen listelere göre açılmayan dersiniz var ise; 02-04 Şubat 2018  tarihleri arasında; SABİS üzerinden (https://sabis.sakarya.edu.tr/tr/Login) açılmayan ders yerine derse yazılma işlemi yapabilir.
  •  29-31 Ocak 2018 tarihlerinde ders seçimi yapmamış öğrenciler de  sabis sisteminden ders seçimi yapabilirler.
  • Yazılması olup ders eklemek isteyen öğrenciler  akts kotasını geçmeyecek şekilde 02-04 Şubat 2018 tarihleri arasında ders ekleyebilirler.