Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Nöbet Değişimi

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Halil İbrahim Sağlam, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’ne profesör olarak atanması nedeniyle görevini Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar’a devretti.

Sağlam, 2015 yılından buyana SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürütüyordu. SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde düzenlenen uğurlama töreninde enstitü personeli, birlikte çalışmaktan memnuniyet duydukları Sağlam’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek birlikte çalıştıkları yılların anısına plaket ve hediyelerini takdim ettiler. Duygusal anların yaşandığı devir teslim töreninde bu törenin  “bir veda değil bir vefa” olduğuna dikkat çekildi.

Prof. Dr. Halil İbrahim Sağlam, Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.