2018-2019 Güz Dönemi Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Danışman Tercihleri Hakkında Önemli Duyuru

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimizin danışman tercihleri aşağıda belirtilen bilgiler dikkate alınarak yapmalıdır.

UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ VE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI DANIŞMAN ATAMA İŞLEMLERİ

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıran öğrenciler SABİS Sistemi üzerinden danışman tercih işlemi yapmayacaklardır. Danışman atama işlemleri Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından gerçekleştirilecektir.

Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından yapılan danışman atama işlemleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleştirilecek olup, 07 Eylül 2018 Cuma gününe kadar SABİS/ Öğrenci Bilgi Sistemine yansıtılacaktır.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI DANIŞMAN ATAMA İŞLEMLERİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ DANIŞMAN TERCİHİ VE ÖĞRETİM ÜYESİ ONAY İŞLEMLERİ TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Sistem üzerinden Öğrenci Danışman Tercih İşlemleri

26 Temmuz – 31 Temmuz 2018

Saat: 23:59.

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin 26 – 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında SABİS/Öğrenci Bilgi Sistemi/Danışman Tercih butonu seçildiğinde açılan Danışmanlar Listesinden üç tercih yapmaları gerekmektedir.

Yapılan tercih işlemleri neticesinde danışman atama işlemleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleştirilecek olup, 07 Eylül 2018 Cuma gününe kadar SABİS/ Öğrenci Bilgi Sistemine yansıtılacaktır.

İlgili tarih aralığı dışında danışman tercih işlemi yapılamayacaktır. Süresi içerisinde danışman tercih işlemi yapmayan öğrencilerin danışman atama işlemleri Anabilim Dalı Başkanlıkları / Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile yapılacaktır.