2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Özel Öğrenci Özel Şartlı Öğrenci Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Özel Öğrenci- Özel Şartlı Öğrenci - Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Özel Öğrenci- Özel Şartlı Öğrenci - Yatay Geçiş başvuru sonuçları ekteki tabloda verilmiştir. Detaylı bilgi için aliy@sakarya.edu.tr ve mcivak@sakarya.edu.tr adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

Tezsizden Tezli programa geçiş hakkı kazanan öğrenciler mevcut danışman öğretim üyesi ile devam ederek uzmanlık alan dersine yazılma yapabilirler. Kayıt hakkından vazgeçen öğrencilerin durumu dilekçe ile enstitümüze bildirmeleri gerekmektedir. Kontenjanlarda boşluk kalması durumunda yedek öğrencilere bilgi verilecektir.