2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Iı. Yedek Öğrenci Yerleştirme Başvuru Sonuçları

2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Programlara II. Yedek Öğrenci Yerleştirme Başvuru Sonuçları

Sevgili öğrenci adayımız; öncelikle Sakarya Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. 2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü Programlara Asil Kayıtlar Bitmiş II. Yedek Öğrenci Sonuçları Aşağıda İlan Edilmiştir. Lütfen ekler bölümünde bulunan II. Yedek kayıt yönergesine göz atınız. Dünyada yaşanan Küresel Salgın COVID 19 nedeniyle oluşan tüm süreçlerin elektronik ortamda yürütülmesi Üniversitemiz bilişim alt yapısının güçlü olmasından dolayı başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz yönetim anlayışı gereği öğrencilerimiz başta olmak üzere, bütün akademik ve idari personelin sağlığı göz önüne alındığından; hızlı ve kolay kayıt yapabilmenize olanak sağlayacak “Online Kesin Kayıt Sistemi” oluşturulmuştur.

“Online Kesin Kayıt” işlemleriniz için düzenlenen Online Kesin Kayıt Bilgilendirmesi ve Rehberini dikkatlice okuyarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Online Kesin Kayıt Başvurularının Mobil Cihazlardan yapılmaması sadece bilgisayar üzerinden yapılması problem yaşanmaması adına önem arz etmektedir.

Başvuru Yerleştirme Sonuçları

Online Kesin Kayıt Bilgilendirmesi ve Rehberi