2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları 2. Yedeklerin İlanı

SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları 1. Yedek Kayıtları Bitmiş Olup 2. Yedekler İlan Edilmiştir.

- Enstitümüz Programlarında kalan kontenjanlar için başvurular 25-26-27 Temmuz 2018 tarihlerinde ŞAHSEN ENSTİTÜYE GELEREK yapılacaktır.

- 2. Yedek listenin öncelik sırası ENSTİTÜYE MÜRACAAT EDENLERDEN kontenjan dolana kadar alınacaktır.

- ÜCRETİ YATIRMADAN ÖNCE diğer evraklarınızla beraber Enstitüye gelerek KAYIT SIRA NUMARASI alınacak, ÜCRET YATIRMAK İÇİN bankaya gidilecektir.

- Kayıt sıra numarası KONTENJAN DOLANA KADAR verilecektir.

NOT: Verdiğimiz linkten kontenjan takibini sürekli yapabilirsiniz.

NOT: Enstitüye geldiğinizde kontenjanlar dolmuşsa herhangi mesuliyet kabul edilmemektedir.

Kesin kayıtlarda istenen belgeler ve kesin kayıt tarihleri ekteki dosyalarda yer almaktadır. Kayıtlar Hendek Kampüsünde Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde yapılacaktır.

Sorularınızı aliy@sakarya.edu.tr ve mcivak@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

Uzaktan Eğitim, Tezsiz ve Tezsiz İ.Ö. için normal kayıt yaptıran öğrencilerimiz 2000TL,

İLKSAN, MEM ve MEP protokolleri aracılığı ile kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz 1600TL katkı payı ücreti yatıracaktır.

Katkı payı ücretleri İş Bankası Şubelerinden SAÜ Katkı Payı Öğrenim Ücreti yatırılacağı belirtilerek TC Kimlik numarası ile yatırılacaktır. Öğrenim katkı payları ödenecek miktarlar öğrencilerimiz tarafından banka şubesi görevlilerine belirtileceği için öğrencilerimizin kayıt türlerine göre yatıracağı ücretlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Yedeklerden (2. yedek) kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için aşağıdaki linkte tıklayınız.

LİNK: https://ebasvuru.sabis.sakarya.edu.tr/BasvuruSonuclari/Sonuc

Sakarya Üniversitesi