Ana Sayfa
İletişim

İletişim

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre bilgi almak istiyorsanız; aşağıdaki iletişim formunu kullanmanız ya da egitim@sakarya.edu.tr adresine E-posta göndermeniz gerekir.

Akademik Süreçler hakkında İnternet sitemizdeki Süreçler sekmesindeki bilgi/belge ve dokümanlarla birlikte Danışmanınızla iletişime geçmeniz gerekir.

İstenilen Bilgi/Belgeler Enstitü İnternet sitesinde yer alan Yönetmelik --> SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği (Link: https://egitim.sakarya.edu.tr/tr/icerik/8420/17321/sau-lisansustu-egitim-yonetmeligi), Yönetmelik --> SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları (Link: https://egitim.sakarya.edu.tr/tr/icerik/8452/17320/sau-lisansustu-egitim-yonetmeligi-senato-esaslari) vb. dokümanlarda yer alan bilgi/belge ve duyurularda yer alan bilgi/belge taleplerine ilişkin 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu hüküm ve esasları uygulanır.

Talepler Sakarya Üniversitesi Öğrenci E-Posta adresi ile yapılması gerekir. Talepler konusuna göre 3 iş günü ve daha fazla günde cevaplanır. Öğrenci Belgesini E-Devlet sisteminden alabilirsiniz.

Enstitü dergisi SUJE ile ilgili bilgi almak için suje@sakarya.edu.tr adresine eposta gönderebilirsiniz.

Tez işleri ile ilgili bilgi almak için egitimtez@sakarya.edu.tr adresine eposta gönderebilirsiniz.

Adres: Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 54300 Hendek / SAKARYA


Tel: +90 (264) 295 4004 Fax: *
egitim@sakarya.edu.tr