Tüm Yüksek Lisans Öğrencilerimizin Dikkatine

2018-2019 Güz dönemi sonunda ders aşamasını tamamlayacak veya tamamlamış öğrencilerin Tez-Proje önerilerini enstitümüze belirtilen tarihlerde teslim edilmesi hakkındaki hususlar aşağıda yer almaktadır. Öğrencilerimizin aşağıda bulunan dosyayı incelemelerini ve ilgili evrakları belirtilen tarihlerde teslim etmeleri gerekmektedir.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZ ÖNERİ FORMLARI

1-2018-2019 Güz Dönemi itibariyle Ders Aşamasını bitirmiş ve tez öneri formu vermeyen öğrenciler;

-www.egitim.sakarya.edu.tr adresinde Formlar-Yüksek Lisans Formları kısmında yer alan Tez Süreci bölümünde yer alan Yüksek Lisans Tez Öneri Formu ‘nu bilgisayar ortamında eksiksiz doldurarak öğrencinin ve danışmanının imzası ile Enstitüye 07-24 Ocak 2019 tarihleri arasında teslim etmesi gerekmektedir.

TEZSİZ VE UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

PROJE ÖNERİ FORMLARI

1-2018-2019 Güz Dönemi itibariyle 2. Dönemini tamamlamış ve proje aşamasına geçen öğrenciler;

-www.egitim.sakarya.edu.tr adresinde Formlar-Diğer Formlar kısmında yer alan Tezsiz Yüksek Lisans  bölümünde yer alan Tezsiz Yüksek Lisans Proje Öneri Formu ‘nu nu bilgisayar ortamında eksiksiz doldurarak öğrencinin ve danışmanının imzası ile Enstitüye 04-28 Şubat 2019 tarihleri arasında teslim etmesi gerekmektedir.