Koronavirüs (covıd-19) Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Hakkında Duyuru

KORONAVİRÜS (COVID-19) Salgınına Karşı Alınan Tedbirler Hakkında Duyuru

Sayın öğrenci,

YÖK KORONAVİRÜS (COVİD-19) salgınına karşı alınan tedbirler gereğince aşağıdaki hususlara uyulması gerekmektedir:

1- 16 Mart 2020 - 05 Nisan 2020 tarihleri arasında 3 hafta süre ile tüm lisansüstü dersleri ve sınav/ödev/sunum vb. ders gerekleri yapılmayacaktır.

2- Tez Savunma/İzleme/Yeterlik sınavları zorunlu haller dışında yapılmayacaktır. Yapılması zorunlu durum kararı, enstitü müdürlüğü ile istişare sonucu verilecektir.

3- Öğrencilik süresi Bahar 2020 yarıyılında sona erecek ve akademik takvim gereği, en son 08 Mayıs 2020 olan tez teslim tarihi, 29 Mayıs 2020 olarak değiştirilmiştir.

4- Uzaktan eğitim Tezsiz yüksek lisans dersleri -varsa uygulama kısımları hariç- ve gerekleri (sınav, ödev vb.) sadece SABİS sistemi üzerinden planlandığı üzere sürdürülecektir.

5- Konu ile ilgli olası bir değişilik olursa, bilgilendirme yapılacaktır.

Gereği bilgilerinize sunulur.