Mezuniyet Duyurusu

MEZUNİYET DUYURUSU

Ekli listede bilgileri bulunan öğrencilerimiz 2018-2019 güz yarıyılı sonu itibarı ile mezun olmuşlardır.

2018-2019 Güz Yarıyılı sonu mezun olan öğrencilerimizin ilişki kesme ve diploma alma süreçleri aşağıda belirtilmiştir.

1. Mezun durumundaki öğrenci SABİS sistemine giriş yaparak diğer işlemler menüsünden ilişik kesme menüsünde bulunan mezun memnuniyet anketini dolduracaktır.
  2. Mezun memnuniyet anketini doldurduktan sonra aynı sayfada bulunan ilişik kesme formunu doldurarak enstitüye teslim etmek üzere çıktısını alınız.
  3. İlişki kesme belgesi ve öğrenci kimlik kartınızla Eğitim Bilimleri Enstitüsü öğrenci işleri birimine müracaat ediniz.
  4. Enstitümüzden tarafınıza bir adet diploma eki ve iki adet not durum belgesi verilir. İlişki kesme belgesi ilgili memurca imzalandıktan sonra öğrenci, SAÜ Esentepe Kampüsünde bulunan öğrenci işleri daire başkanlığı diploma servisinden imza karşılığı diplomasını alır.

Not: Yukarıda belirtilen süreçler öğrenci tarafından veya noter vekaleti verdiği bir başkası tarafından yapılmalıdır.