2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Alımı Başvuru Koşulları ve Kontenjanları

2019 - 2020 Güz Yarıyılında enstitümüz lisansüstü programlarına yabancı uyruklu öğrenci alımı yapılacaktır. Yabancı uyruklu öğrenciler için lisansüstü programlarına başvuru takvimi, koşul ve kontenjanların bulunduğu ilan metni aşağıda bağlantısı verilen dosyada sunulmuştur.

Lütfen ekli dosyalarda sunulan ilan metinlerinde belirtilen başvuru şartları ve mezuniyet koşullarını okuduktan sonra  ONLINE başvuru yapınız.

Başvuru sürecine ait tüm soru ve sorunlarınızı egitimonkayit@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

NOT: Online başvuru linki 10 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 11:00'de aktif olacaktır.

Online Başvuru için tıklayınız

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Koşulları ve Takvimi