Alım İlanı-2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Alımı Başvuru Koşulları ve Kontenjanları

2019 - 2020 Güz Yarıyılında enstitümüz lisansüstü programlarına öğrenci alınacaktır. Lisansüstü programlara başvuru takvimi, koşul ve kontenjanların bulunduğu ilan metinleri aşağıda bağlantıları verilen dosyalarda sunulmuştur.

Lütfen ekli dosyalarda sunulan ilan metinlerinde belirtilen başvuru şartları ve mezuniyet koşullarını okuduktan sonra  ONLINE başvuru yapınız.

Başvuru sürecine ait tüm soru ve sorunlarınızı egitimonkayit@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

NOT: Online başvuru linki 10 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 11:00'de aktif olacaktır.

NOT: Bilim sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler 25 Haziran 2019 saat 15.00'da web sayfamızdan ilan edilecektir.

Online Başvuru için tıklayınız

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans Başvuru Koşulları ve Takvimi

Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Koşulları ve Takvimi (II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim)

Özel Öğrenci ve Özel Şartlı Öğrenci Başvuru Koşulları ve Takvimi