Tezsiz Yüksek Lisans Diplomaları Hakkında

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DİPLOMALARI HAKKINDA

2020-2021 Öğretim yılı Bahar yarıyılında Uzaktan-İkinci Öğretim Tezsiz  Yüksek Lisans programlarından mezuniyet şartını sağlayan öğrencilerin diploma çalışmaları başlatılmış olup 05.07.2021 tarihinden itibaren E-devlet üzerinden mezuniyet belgesi alınabilecektir.

Diploma almaya hak kazanan öğrencilerin, SABİS üzerinden diğer işlemler kısmındaki ilişik kesme formunu doldurup çıktısını alarak, öğrenci kimlikleri  ile birlikte  şahsen gelmesi ya da kendisinin gelememesi durumunda noter vekaleti ile 12.07.2021 tarihinden itibaren önce Eğitim Bilimleri Enstitüsü Hendek Kampüsünden ilişiğini kesmesi, daha sonra diploma almak için SAÜ Esentepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurması gerekir.

Mesai Saatleri:  08:30 – 12:30

13:30 – 17:30