Öğrenci Kimlik Kartı ve Askerlik İşlemleri Hakkında

2022/2023 Güz Döneminde Enstitümüze ilk defa kayıt yaptıran ve 09.09.2022 tarihine kadar 7417 Sayılı kanunun 35. Maddesine istinaden Af başvurusu yapıp başvurusu kabul edilen öğrencilerin talep etmeleri durumunda Öğrenci kartı basım işlemi yapılacaktır. KVKK kanunu nedeniyle e-postaların SABİS öğrenci mailleri ile gönderilmesi zorunludur.

Talep tarihleri: 22.09.2022 ve 14.10.2022 tarihleri arasında

Kartların teslim alınması 20.10.2022 tarihinden itibaren Enstitümüzden yüz yüze alınabilinir

Talepler için aşağıdaki bilgileri “egitim@sakarya.edu.tr” e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Adı-Soyadı:

T.C. Kimlik No:

Bölüm:

Öğrenci No:

Kimler başvuramaz

SABİS Profilinde fotoğraf ve Vesikalık fotoğrafı olmayanlara Öğrenci kart basım işlemi yapılmaz.

Bu durumda olanların Vesikalık fotoğraf göndermeleri durumunda kart basım işlemi yapılır.

Not: Tezsiz 2.Öğretim ve Uzaktan Eğitim programları Final sınavları için Öğrenci kimlik kartı zorunlu değildir, Öğrenci belgesi ile sınavlara girebilirsiniz

Askerlik İşlemleri için

2022/2023 Güz Döneminde Enstitümüze ilk defa kayıt yaptıran ve 09.09.2022 tarihine kadar 7417 Sayılı kanunun 35. Maddesine istinaden Af başvurusu yapıp başvurusu kabul edilen Erkek Öğrenciler Askerlik Sevk tehir işlemi yaptırmak istiyorsa 26-27-28 Eylül 2022 tarihleri arasında Derse yazılma işlemlerini yaptıktan sonra ekli dosyada yer alan formu ve E-Devlet sisteminden alınan Askerlik durumlarını gösteren Belgeleri Enstitümüze göndermeleri durumunda sevk tehir işlemleri yapılır.