Ana Sayfa
Duyurular
7417 Sayılı Af Kanunu 30 Eylül Sonrası Başvuru Sonuçları

7417 Sayılı Af Kanunu 30 Eylül sonrası Başvuru Sonuçları

5 Temmuz 2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Kamuoyunda Öğrenci Affı olarak adlandırılan 7417 Sayılı Kanun  ile 2547 Sayılı Kanun’a Eklenen Geçici 83. maddeden faydalanmak isteyerek 5 Temmuz 2022 tarihinden önce ilişiği kesilip 30.09.2022 tarihinden sonra Enstitümüze başvuran ve bir önceki Af kararları listesinde yer almayan Öğrencilerin durumları Enstitü yönetim kurulunca ekli dosyadaki şekliyle kabulüne karar verilmiştir.  

Başvurusu kabul edilen Öğrenciler 6-8 Şubat 2023 tarihleri arası Saat:23.30’a kadar derse yazılma yapmaları gerekmektedir.

Başvurusu kabul edilen Öğrencilerin otomasyon güncelleme işlemleri yapılmış olup SABİS sistemine giriş yapabilirler.

SABİS sistemine ilk girişte şifre T.C.Kimlik numarası olarak güncellenmiştir.

Başvurusu kabul edilen Öğrenciler 2022/2023 Bahar yarı yılı itibariyle derse yazılma işlemi yaptıktan sonra Öğrencilik haklarından yararlanacaktır. Tez konusu belirlemek isteyen öğrenciler için tez konusu belirleme rehberi ekte mevcuttur.

Öğrenci kimliği, Öğrenci belgesi ve Askerlik İşlemleri için Derse yazılma işlemi gerçekleştirdikten sonra, öğrencilerin öğrenci e-postaları ile başvuru yapmaları halinde işlemleri yapılacaktır. Başvurular egitim@sakarya.edu.tr adresine yapılmalıdır.

Listede danışmanı herhangi bir şekilde Üniversiteden ayrılan, emekli olan vb. durumlardan dolayı danışmanı olmayan Öğrencilere geçici danışman atanmış olup Öğrenciler isterse sistemden danışman değişiklik talebinde bulunabilirler. Ekte danışman değişiklik rehberi mevcuttur.

İş,işlem,görüş,öneri ve talepleriniz için Enstitümüz E-Posta  egitim@sakarya.edu.tr adresine mesaj gönderebilirsiniz. Gönderilen E-Postalar KVKK kanunundan dolayı SABİS E-Posta sisteminden gönderilmesi gerekmektedir.