2. Yedek Listesindeki Aday Öğrencilerin Dikkatine

2. YEDEK LİSTESİNDEKİ ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2. Yedek listede yer alıp ilgili programların açıklanan kontenjanları dâhilinde kayıt hakkı kazan aday öğrencilerimize ön başvuru formlarında belirtmiş oldukları e-posta adreslerine harç ile ilgili bilgilendirme mailleri gönderilmiştir. Kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin e-postalarını (spam bölümü de dâhil olmak üzere) kontrol etmeleri ve kesin kayıtlarının yapılabilmesi için harç miktarlarını 19.01.2023 saat 17.00’ye kadar yatırarak dekontlarını egitim@sakarya.edu.tr adresine gönderilmesi rica olunur.

2. Yedek listede bulunup evrak yükleyen adaylardan kendisine e-posta gönderilmeyenler kayıt hakkı kazanamamıştır. Kayıt hakkı kazanamayıp harç yatırmış olan adaylar harç iadesi için ekli formu bilgisayar ortamında doldurarak PDF formatında egitim@sakarya.edu.tr e-posta adresine mail gönderebilir.

23.01.2023 saat 17.00 itibariyle boş kontenjan kaldığı takdirde Enstitü Yönetim Kurulu’nca boş kontenjanların doldurulması hususunda karar alınması durumunda ayrıca duyuru yapılacaktır.