YÖK Kayıt Dondurma Talepleri Hakkında

YÖK Kayıt dondurma talepleri hakkında

06.02.2023 günü 10 ilimizi etkileyen Afet nedeniyle YÖK ve Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar gereği Deprem felaketi nedeniyle kendisinin ya da ailesinin ikameti depremden etkilenen illerde olan öğrencilere talep etmesi ve deprem bölgesi hariç bölgelerde Depremin etkisi ile eğitim, öğretime devam edemeyecek durumunda olan tüm öğrencilere kayıt dondurma hakkı verilecektir. Bu süre programın azami öğrenim süresinden düşülmeyecektir.
Başvuruların ilgili kararda belirtildiği üzere bir defaya mahsus 2022/2023 Bahar yarıyılı başladıktan itibaren 3 hafta içinde başvurması gerekir kararından dolayı başvuruların en geç 20.03.2023 gününe kadar ekli dosyadaki formu doldurup Danışman Uygundur imzası alındıktan sonra yapılması gerekmektedir.