Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Eğitim Öğrencilerinin Mezuniyet İşlemleri Hakkında

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET İŞLEMLERİ HAKKINDA

2022/2023 Bahar yarıyılı sonu itibariyle Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde tezsiz ikinci öğretim ve uzaktan eğitim yüksek lisans programlarında okuyan ve mezuniyet şartlarını karşılayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri sistem üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Şu anda E-Devlet üzerinden mezuniyet belgesi edinebilirsiniz. Mezuniyet işlemleri tamamlanan öğrencilerin diplomaları ise henüz hazır değildir. Fiziki diplomaların hazırlanması 1 ay sürebilir. Fiziki diplomalar hazır olduğunda bu konuyla ilgili yeni bir duyuru Enstitümüz tarafından yapılacaktır.