Sabis Giriş ve Derse Yazılma İşlemleri Hakkında

SABİS Giriş ve Derse Yazılma İşlemleri Hakkında

2023/2024 Güz yarıyılında Eğitim Bilimleri Enstitüsüne kayıt yaptıran öğrenciler, öğrencilik işlemlerinin aksamaması adına Akademik Takvimi takip etmek zorundadır. Derse yazılma işlemleri 25-26-27 Eylül tarihlerinde SABİS→Öğrenci Bilgi Sistemi→Derse Yazılma üzerinden yapılacaktır.

SABİS'e giriş yaparken kullanıcı adı kısmına öğrenci numaranızı girmelisiniz. Şifreniz ise ilk girişte TC Kimlik numaranızdır. Dilerseniz şifrenizi daha sonra değiştirebilirsiniz. Sorularınız için egitim@sakarya.edu.tr mail adresine e-posta gönderebilirsiniz. Enstitüye mail atarken SABİS içerisinde yer alan SAÜ Posta mail adresini kullanarak mail atmalısınız. Kişisel mail adresleri üzerinden gönderilen e-postalar dikkate alınmayacaktır.

Öğrenci Numarasını Öğrenmek İçin → Tıklayın

SABİS Giriş İçin → Tıklayın