2023/2024 Güz Yarıyılı Derse Yazılma / Kayıt Yenileme Duyurusu

2023/2024 GÜZ YARIYILI DERSE YAZILMA / KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Tezsiz/Uzaktan Yüksek Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencilerinin derse yazılma ve kayıt yenileme işlemleri; Sakarya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğine İlişkin Senato Esasları hükümleri uyarınca aşağıda belirtilen tarih aralığında SABİS ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ üzerinden yapılacaktır.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

KAYIT YENİLEME VE DERSE YAZILMA TAKVİMİ

Derse Yazılma İşlemleri(Ders/Tez/Proje)

25, 26, 27 Eylül 2023

Danışman Öğretim Üyesi Derse Yazılma Onay İşlemi

25-29 Eylül 2023

Mazeretli Kayıt Yenileme (Öğrenci Katkı Payını Yatırmayan, Ders Kaydını Yaptırmayan veya Danışman onayı olmayan)

30 Eylül - 01 Ekim 2023

Danışman Öğretim Üyesi Mazeretli Derse Yazılma Onay İşlemi

30 Eylül - 02 Ekim 2023

Açılan/Açılmayan Derslerin İlanı

3 Ekim 2023 Salı

Açılmayan Ders yerine yeni derse yazılma ve Danışman Onayı

04 - 06 Ekim 2023

SABİS'e giriş yaparken kullanıcı adı kısmına öğrenci numaranızı girmelisiniz. Şifreniz ise ilk girişte TC Kimlik numaranızdır. Dilerseniz şifrenizi daha sonra değiştirebilirsiniz.

Sorularınız için egitim@sakarya.edu.tr e-posta adresine mail atabilirsiniz. Mail atarken ...@ogr.sakarya.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresini kullanmalısınız. Kişisel e-posta adreslerinden gönderilen mailler dikkate alınmayacaktır.

Derse yazılma ve diğer tüm öğrencilik işlemlerinin aksamaması adına tüm öğrencilerin akademik takvimi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü internet sitesinde yayınlanan duyuruları takip etmesi gerekmektedir.