2023-2024 Güz Dönemi İö Tezsiz/uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Proje Teslimi Hakkında

2023-2024 Güz Dönemi İÖ Tezsiz/Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Proje Teslimi Hakkında

2023-2024 Güz Yarıyılında Proje dersine yazılan II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencilerinin, 25 Aralık 2023 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında SABİS→Öğrenci Bilgi Sistemi→Seçilen Dersler→Proje adımlarını izleyerek Proje dosyalarını sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Not: Proje dersiniz de görünen öğretim üyesi ile seçmiş olduğunuz proje öğretim üyesinin aynı olup olmadığını kontrol etmeniz problem yaşamamanız adına önem arz etmektedir. Bir problem olduğunu düşünüyorsanız egitim@sakarya.edu.tr e-posta adresi üzerinden Enstitümüz ile iletişime geçebilirsiniz.

EK: SABİS Proje Yükleme Rehberi