Ana Sayfa
Duyurular
Tezsiz Yüksek Lisans Diplomaları Hakkında Duyuru (2023-2024 Güz)

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DİPLOMALARI HAKKINDA DUYURU (2023-2024 GÜZ)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılında mezun olan Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerinin diplomaları hazırdır. Tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ise diploma almaya gelmeden önce Eğitim Bilimleri Enstitüsünü arayıp bilgi almaları gerekmektedir.

İletişim: egitim@sakarya.edu.tr - 0264 295 4004

Mezuniyet işlemleri tamamlanan ve diplomasını teslim almak isteyen öğrencilerin sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir;

  1. mezun1.sabis.sakarya.edu.tr Adresi üzerinden ilişik kesme formunu doldurmalısınız. Doldurduğunuz ilişik kesme formunu çıktı alıp, Hendek Kampüsünde yer alan kütüphane biriminden imza almalısınız. (B Blok 2. Kat)
  2. Daha sonra ise ilişik kesme formu ve öğrenci kimlik kartınız ile birlikte Eğitim Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri birimine başvurmalısınız. (E Blok 2. Kat)
  3. Eğitim Bilimleri Enstitüsünde ilişik kesme işlemleriniz tamamlandıktan sonra Sakarya/Serdivan Esentepe Kampüsünde yer alan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurup diplomanızı teslim alabilirsiniz.

Not: Diploma sadece öğrencinin kendisine veya noter onaylı vekâlet verilen kişiye teslim edilebilmektedir.