Tezsiz ve Uzaktan Programdan Mezun Olan Öğrencilerin Diploma Teslimi

Değerli mezun öğrencimiz,

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda Tezsiz ve Uzaktan programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizin Diplomaları hazırlanmıştır.
Aşağıda yer alan adımları sırasıyla takip ederek diplomanızı teslim alabilirsiniz.

1. mezun1.sabis.sakarya.edu.tr Adresi üzerinden ilişik kesme formunu doldurmalısınız. Doldurduğunuz ilişik kesme formunu çıktı alıp, Hendek Kampüsünde yer alan kütüphane biriminden imza almalısınız. (B Blok 2. Kat)
  2. Daha sonra ilişik kesme formu ve öğrenci kimlik kartınız ile birlikte Eğitim Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri birimine başvurmalısınız. (E Blok 2. Kat)
  3. Eğitim Bilimleri Enstitüsünde ilişik kesme işlemleriniz tamamlandıktan sonra Sakarya/Serdivan Esentepe Kampüsünde yer alan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurup diplomanızı teslim alabilirsiniz.

Not: Diploma sadece öğrencinin kendisine veya noter onaylı vekâlet verilen kişiye teslim edilebilmektedir