Proje Savunmaları Hakkında

Duyuru güncellenmiştir.

Proje Savunmaları 30-31 Ocak 2015 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok Hendek/ Sakarya’da alternatifli şekilde yapılacaktır:

1. Enstitüye projesini teslim etmiş olup Sakarya’da Eğitim Araştırmaları Kongresi’ne (SEAK) www.seak.sakarya.edu.tr adresinden kayıt yaptıran, kayıt ücreti yatırıp kongreye katılmak isteyen öğrencilerimizin 31 Ocak 2015 Cumartesi günü sunumlarını yapacaklardır. Kongre taslak programı ilan edilmiştir. Ulaşmak için tıklayınız.

2. Projesini Sakarya’da Eğitim Araştırmaları Kongresi’nde (SEAK) sunmak istemeyen öğrencilerimiz ise 30 Ocak 2015 Cuma günü sunumlarını gerçekleştireceklerdir. Eğitim Yönetimi Denetimi Bölümü Uzaktan Eğitim Öğrencileri 1 Şubat 2015 Pazar günü savunma yapacaklardır.

Aşağıda ekler bölümünde, bölümlere göre 30 Ocak 2015 Cuma günü sunum yapacak öğrencilerin listesi yer almaktadır. Sunumlar farklı salonlarda yapılacak olup saat 09.00'dan itibaren başlayacaktır. Detaylı program ekte yer almaktadır.