2016-2017 Bahar Döneminde Ders Dönemini Tamamlayacak Öğrenciler Hakkında Duyuru

2016-2017 Bahar döneminde ders dönemini tamamlayıp bir sonraki dönemde tez/proje aşamasına geçecek tezli/tezsiz/uzaktan eğitim yüksek lisans öğrencileri “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 25/1. Maddesine istinaden tez/proje öneri formlarını imzalı ve eksiksiz şekilde 05.05.2017 tarihine kadar Enstitümüze ulaştırılması gerekmektedir.

Sakarya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 25/1. maddesi; "Öğrencinin en geç ikinci yarıyıl sonuna kadar danışman ile belirlediği tez konusunu tez öneri formuna yazarak EABD/EASD başkanlığına teslim etmesi gerekir." hükmüne yer vermektedir.

Bu nedenle yüksek lisans öğrencilerinin tez/proje öneri formlarının 05.05.2017 tarihine kadar Enstitümüze ulaştırılması gerekmektedir.