Alım İlanı: 2019-2020 Bahar Dönemi Alım İlanı

2019-2020 BAHAR YARIYILINDA ENSTİTÜMÜZE İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ  TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DIŞINDAKİ TÜM TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA, DOKTORA PROGRAMLARINA VE II.ÖĞRETİM/UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR.

2019 - 2020 Bahar Yarıyılında enstitümüz İngili Dili Eğitimi lisansüstü programına öğrenci alınacaktır. Lisansüstü programa başvuru takvimi, koşul ve kontenjanların bulunduğu ilan metinleri aşağıda bağlantıları verilen dosyalarda sunulmuştur.

Lütfen ekli dosyalarda sunulan ilan metinlerinde belirtilen başvuru şartları ve mezuniyet koşullarını okuduktan sonra  ONLINE başvuru yapınız.

Başvuru sürecine ait tüm soru ve sorunlarınızı egitimonkayit@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

NOT: Online başvuru linki 9 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 09:00'da aktif olacaktır.

NOT: Bilim sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler 24 Aralık 2019 saat 15.00'de web sayfamızdan ilan edilecektir.

Online Başvuru için tıklayınız