2020-2021 Güz Yarıyılında Doktora Yeterlik Sınavına Başvurusu Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 GÜZ YARIYILINDA DOKTORA YETERLİK SINAVINA BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 güz yarıyılında yeterlik sınavına başvuru yapacak doktora öğrencilerinin 28-30 Eylül tarihlerinde sabisten uzmanlık alan dersine yazıldıktan sonra ekte yer alan doktora yeterlik sınavı başvuru formunu doldurup danışman öğretim üyesine imzalattıktan sonra egitim@sakarya.edu.tr adresine 28-30 Eylül tarihlerinde e-mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Başvuru formunu danışman öğretim üyesine imzalatma sürecini e-mail üzerinden yürütebilirsiniz.

2019-2020 Bahar yarıyılında yeterlik sınavından başarısız olan öğrenciler 28-30 Eylül tarihlerinde sabis sisteminden uzmanlık alan dersine yazılmak şartıyla başvuruda bulunmaksızın 2020-2021 güz yarıyılında yeterlik sınavına gireceklerdir.

NOT: Uzmanlık alan dersine yazılmayan ve danışman öğretim üyesine başvuru formunu imzalatmayan öğrencilerin başvuruları işleme alınmayacaktır.