2022-2023 Bahar Yarıyılı Iı. Yedek Öğrenci Başvuruları ve Kesin Kayıt Rehberi

2022-2023 BAHAR YARIYILI II. YEDEK ÖĞRENCİ BAŞVURULARI VE KESİN KAYIT REHBERİ

II. yedek listede yer alan ve kayıt yaptırmak isteyen adayların 13 Ocak 2023 Saat 18.00’den 16 Ocak 2023 Saat: 14.00’e kadar istenen belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Süre bitiminde enstitü tarafından yapılacak kontrollerden sonra kesin kayıt hakkı kazanan adaylara harç yatırmaları için bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme yapılmayan adaylar kesinlikle harç yatırmamalıdır.

Online kesin kayıt işlemleri rehberi ve danışman tercih ve SABİS kullanım rehberi ekte sunulmuştur.

II. Yedek Öğrenci Başvuru sonuçlarına 13.01.2023 Saat 17:30'da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ