Başvuru Sonuçları 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlar Başvuru Sonuçları

Başvuru Sonuçları - 2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR BAŞVURU SONUÇLARI

2019- 2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü programlarına yapılan başvuruların değerlendirmeleri SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğine İlişkin Senato Esaslarının 5. ve 6. maddeleri uyarınca yapılmış olup değerlendirme sonuçlarına aşağıda bulunan BAŞVURU SONUÇLARI linkinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarına göre KESİN KAYIT hakkı kazan adaylar alım ilanında belirtilen tarihlerde kayıt yaptırabilirler.

Alım ilanı bağlantısı: http://egitim.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/84233/alim-ilani-2019-2020-egitim-ogretim-yili-ogrenci-alimi-basvuru-kosullari-ve-kontenjanlari

Başvuru sonoçlarına göre KESİN KAYIT hakkı kazan adayların aşağıda ekler bölümünde "Kesin Kayıtta Kontrol Edilecek Evraklar" dosyasında yer alan belgeleri getirmeleri zorunludur. Eksik belgeyle kayıt yapılmayacaktır.

AÇIKLAMA:   İş Bankası veznelerinden veya İnternet şubesi – Ödemeler – Fatura- Anında Fatura Ödeme-Kurum Tipi - Üniversite – Kurum Adı - Sakarya Üniversitesi Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti işlem basamaklarını takip ederek, T.C. Kimlik numarası ile İkinci Öğretim/Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Ücreti 2000 TL yatırılması gerekmektedir.

İlksan ve MEM Protokol kontenjanından kayıt hakkı kazananlar 1600 TL ödeme yapacaklarıdır.  İlksan ve MEM Protokolden indirimli ödeme yapamayanların TC kimlik - Ad ve soyadını mcivak@sakarya.edu.tr eposta adresine bilgi vermeleri rica olunur.

SAÜ EĞİTİM BİLİMLERİ BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

BAŞVURU SONUÇLARI